neljapäev, september 25, 2008

Uudiseid tulevikust



Kõigepealt hea uudis jälle kontsertisõpradele. Nimelt saabub 20. novembril siia Bristoli legend Tricky. Esineb siis Rock Cafe's ja müüki tuleb taaskord ainult 1000 piletit. Ise ilmselt oleks isegi läinud, aga juhtus nii, et ootamatult olen ma tudeng ja tunniplaanis on mul sel päeval koguni mingi eksam. Kuigi ma pole vist kunagi Tricky't kuulanud. Kuigi huvi tema kui artisti vastu on täitsa olemas ja kui eksamit poleks, siis oleks ilmselt isegi läinud. Teine tore uudis on see, et toimub taaskord üritus HUH, kuhu sel aastal tuuakse John Maus. Kes hiljaaegu juba käis siin, aga kuna tookord ei saanud minna, siis jäi ära. Seekord on tore see, et päev enne Tallinnat, esineb ta 2. oktoobril ka Tartus Genialistide klubis. Sinna on plaan minna. Tallinnas esineb lisaks Mausile ka Handsome Furs, mis on Kanadast ehk täpsemalt Montrealist pärit bänd, milles laulab Dan Boeckner, kes on rohkem tuntud kui bändi Wolf Parade laulja-kitarrist.

Kui nüüd natuke teemat muuta ja teha juttu plaatidest, siis siinkohal on mitmeid toredaid uudiseid. Kõigepealt on häid uudiseid neile, kellele meeldib Antony And The Johnsons. Nimelt ilmub neil tuleva aasta jaanuari lõpus uus ja arvult kolmas stuudioalbum nimega The Crying Light. Enne seda näeb aga ilmavalgust viie looga EP (nii CD kujul kui 12 tollise vinüüli kujul) Another World. See ilmub juba 7. oktoober ja minul on see vinüül ära tellitud. Enne seda sai ühte uut lugu kuulda New Yorgi moenädalal, kus koostöös Prada'ga kasutati ühes videos nende lugu The Great White Ocean. Seda lugu ja video saab kuulata Prada kodulehel. Natuke aega tagasi nägi ilmavalgust Björk'i video, milles teeb kaasa ka Antony. Selleks on siis lugu Dull Flame Of Desire ja video näeb välja selline:



Uute plaatide kõlakaid pakuvad veel Broken Social Scene, mille ilmumiskuupäev ja täpsemad andmed puuduvad. Peale selle TV On The Radio (millest on plaan kohe-kohe ka arvustus teha) uus plaat Dear Science. Peale selle on ilmselt häid läbimüüke tegevad tulevased Keane'i, Snow Patrol'i, Kaiser Chiefs, jne. Tegelikult oli paar uudist veel tulevastest plaatidest, aga oma vana peaga olen suutnud need ära unustada.

Lõpetuseks natuke John Maus'i ja see video on filmitud eelmisel korral, kui ta Tallinnas oli. Minu arvates on see video kohe väga hea. Teinud on selle neiu, kes peidab end sipsic'u nime taha:

0 kommentaari: