neljapäev, juuni 08, 2006

Head vargad, popprintsessid ja palju muudki

Kõigepealt mõned kaverdused:

1. Ben Folds - Bitches Ain't Shit (Dr. Dre vist) - jube ilgete sõnadega, aga viis on taga väga hea. Räpiversioon istub ilmselt ainult mingitele seitsmenda klassi poisikestele
2. M.I.A. - Every Day I Love You Less And Less (Kaiser Chiefs) - väga omapärane ja hea tõlgendus. Pärit kuskilt raadiosaatest.
3. Ted Leo - Since U Been Gone / Maps (Kelly Clarkson / Yeah Yeah Yeahs) - väike sümbioos ühest massiivsest raadiohitist ja YYY'si pärlist. Ted Leo on seesama mees, kes kuulub sellisesse kooslusesse nagu Ted Leo/The Pharmacists.
4. Slowdive - Some Velvet Morning (Nancy Sinatra & Lee Hazlewood) - natuke masendavam versioon omaaegsest superloost.
5. Tunng - The Pioneers (Bloc Party) - Bloc Party kavereid vist polegi varem lisanud. Olgu see siis esimene, aga kindlasti ei jää see viimaseks.

Kõigile kaverisõpradel tasuks uurida viimase aja postitusi My Old Kuntucky'i Blogis. Ta on teinud päris mahukaid sissekandeid näiteks New Order'i Blue Monday sõpradele, aga ka The Rolling Stones'i Sympathy For The Devil'i, Bob Dylan'i Girl From North Country, Leonard Cohen'i Hallelujah ja veel mõne tuntud loo sõpradele.

Hiljaaegu olid enamus alternatiivmuusika kirjandus täis jutte The White Stripes'i reklaamlepingust Coca Cola'ga. Reklaami saab vaadata näiteks youtube'i vahendusel (ei viitsi ise hetkel otsida), aga see on päris tore, natuke Biitlite kollase allveelaeva mõjutustega ja selline psühhedeelne. Siinkohal ka pakuks kohe ka loo, mis reklaami taustal mängib. Selleks on Jack White'i What Goes Around. Päris mõnus lugu iseenesest.

Lõpetuseks aga natuke ka popmaastiku jutte. Kõigepealt on uue plaadiga saanud hakkama mu lemmik popsegmendi inimene, kelleks on imekaunis Nelly Furtado. Esimesed lood on juba raadiotesse ka puistatud. Päris huvitav on lugu Maneater. Tundub, et kõvasti on snitti võetud M.I.A.'st, sest see laulumaneer on väga sarnane. Aga see on ju tore. Teine jutt puudutab tuntud seltskonnadaami, kellest siin varem ka juttu on olnud (tänu paarile temanimelisele loole) ja selleks pole ei keegi muu, kui palavalt armastatud Paris Hilton. Nimelt on neiu hakanud laulma. Ainuke jama asja juures on see, et ta ei tee seda sugugi halvasti. Lugu Stars Are Blind on mu pleieris viimasel ajal päris tihe külaline. Väga mõnus poplugu minu arvates. Ja poleks iialgi arvanud, et tal laulmiseks talenti on, aga elu pakub vahel üllatusi.

0 kommentaari: