teisipäev, mai 30, 2006

Kõrvapiinajad, teine volüümen

Kunagi sai siin kõrvapiinajate rubriigiga alustatud, mis leidis mõnede kommentaaride juures ka positiivset tagasiside. Viimasel ajal on kuidagi väga vähe tagasisidet olnud, aga see selleks. Tekkinud on mõningad lood, mis sobivad hästi kõrvu kraapima. Mõni on juba eelnevalt ülal ka juba. Seekordne list siis:

1. Maya Bond - Cute Papa - väike garaazirockitsikk, kes alles eelmises postituses mainitud sai. Aga see on lihtsalt üleprahi lugu.
2.Royal Trux - Inside Game - ka juba ülal olnud lugu. Heroiinijunkiede kohta väga kõva asi igatahes.
3. Polysics - Marries To A Frenchman - Jaapani süntesaatoripiinajad.
4. The Grates - Sexy Motherfucker - mitte väga raju lugu ja ilmselt mitte ka samanimeline Prince klassik, aga päris vanaema sünnipäeval diskoripuldis seda ei mängiks.
5. Chicks On Speed - Turn Of The Century - Saksamaalt pärit electroclash'i tädisi ei saa ju kuidagi mainimata jätta.
6. Prototypes - Je Ne Te Connais Pas - prantslased, midagi Yeah Yeah Yeahs'i laadset. Kaks meest ja lauljaks naine, kes päris Karen O sarnane väljagi näeb pealegi.
7. The Seconds - Sister - kui juba Yeah Yeah Yeahs'i peale jutt läks, siis see on Brian Chase'i (YYY'i trummar) teine bänd, kus ta mängib. Kindlasti natuke punglikum ja põrnadaalusem, kui YYY viimane plaat.
8. Holy Fuck - Casio Bossa Nova - sellise nimega bänd ainult selliseks elektroonilisemaks rockibändiks sobibki. Tegu on kanadalastega. Muusika juures väärib märkimist see, et nad ei kasuta selle loomisel ei arvutit, trummimasinaid ja muud säärast kraami. Kõik on ehe, aga kõlab väga masinamuusikana. Samas laste mängusüntesaatoril on bändis aukoht.
9. Cansei De Ser Sexy - Art Bitch - Brasiillased on tegelikult lahedad (kui orkutlased välja arvata), mida tõestab see bänd. Eelmine rubriik sai neilt lugu Paris Hiltonist, siis seekord ei saa neid samuti unustada. Bändil läheb ka hästi, kui eelmine kord ma neid mainisin, siis olid nad veel suhteliselt tundmatud, aga nüüd on nad juba SubPop Recordsi hõlma alla võetud ja kaugel see esimene rahvusvahelisem plaatki enam olla saab.

Kümmet lugu ei venitanud välja seekord. Ilmselt on tegu natuke rahulimate kõrvapiinajatega, kui esimesel korral.

2 kommentaari:

ed ütles ...

Rokkivad tsikid on lahedad. Maya Bond ja eriti Chicks on Speed. Ja brasiilia värgi kohta võib kah vist juba öelda "vana hea".

Mis tagasisidet puudutab, siis pole ju aegagi mussi kuulamise ja lugemise kõrvalt midagi sirgeldada:) Kuigi omale tundub kah vahel microlipsi sattudes see päris kõleda kohana:)

Ivo ütles ...

Aga kes see tänapäeval enam midagi Internetist loeb? Rääkida tahavad kõik, aga kuulata ei osata. Mina olen näiteks vilets lugeja. Samas kevad on noortel inimestel kiire aeg.