teisipäev, aprill 18, 2006

Päikest teie kõrvadele

Tundub, et suur talv on selleks korraks möödas. Lumi kadunud, julgemad linnud lõunast tagasi (küll nad alles röögivad puudel) ja paljude sõber päike ka tagasi (kuigi ma ise eelistan kuud). Sellest tulevnevalt ka sellist suvisemat muusikat.

1. Belle And Sebastian - Another Sunny Day (päikselisemat ja suvisemat lugu on hetkel raske välja mõelda)
2. Irene - Baby I Love Your Way (suvist popmuusikat Rootsist ja see ei tohiks olla see ilmselt üks maailma kaverdatavamaid Pete Frampton'i lugu)
3. The Flaming Lips - Do You Realize? (kui see lugu oleks aastaaeg, siis kindlasti mingi juulilõpu või augustialguse päikseloojanguline suveõhtu, kuskil mere kaldal)
4. The Sleepy Jackson - Good Dancers (päikseliselt Austraalia rannikult. Peene häälega mehed mõjuvad millegipärast alati suviselt, või mis? Viimase aja enimkuulatavamaid lugusi)
5. Architecture In Helsinki - It'5! (kui juba Austraaliasse sai mindud, siis veel üks selle maa suvekuulutaja)
6. Joseph Arthur - Marmalade Eyes (lisaks peene häälege meestele mõuvad ka väga suviselt sellised kerge vokaalse kajaga lood)
7. The Polyphonic Spree - Move Away And Shine (In A Dream Version) (ideaalne hommikulugu, mis mõjub paremini kui kohvi mis on tehtud 1:1'le vee ja kohvipuru seguga. See mõjuks ka talvel, aga siis ma eriti ei kipu hommikuid nägema või vähemalt on eine siis mul umbes pool kaks päeval).
8. Komeda - Nonsense (selles viisis on midagi suvist, aga ma ei tea mis)
9. The Jessica Fletchers - Summer Holiday & Me (suvepuhkuseni on veel kaua aega (septembri alguses alles), aga see on pädev lugu ka töisel ajal, näiteks lõunapausil)
10. The Human Beinz - Nobody But Me (lõpetuseks midagi väga vana ka. Leitud Kill Bill'i filmi esimesest osast, aga selle loo algus on jube kaif (see heli ja siis kohe trummid). Lugu ise on lõbus ja väga nakkav)

Lõppu veel tore uudis neile, kes armastavad soomlaste Paavoharju nimelist bändi. Nad panid oma seitsmeloolise EP (koos ümbriste ja muu juurdekuuluvaga) internetti vabalt allalaadimiseks. Kokkupakitud zip-faili saab siia vajutades alla laadida.

0 kommentaari: