teisipäev, veebruar 07, 2006

Band Of Horses

Kõigepealt üks bänd nimega Band Of Horses või lihtsalt Horses. Debüütlaati nimega "Everything All The Time" on oodata märtsi lõpupoole. Lood on sellel super, midagi sarnast kui kokku miksida My Morning Jacket ja The Shins. Või sinna auku enamvähem. Ma ei valeta, kui ütlen, et lähipäevil sai bänd viieliikmeliseks. Päritolukohaks võib lugeda Seattle't. Kaks peamist meest on Ben Bridwell ja Matthew Brooke, kelle nimed pole ilmselt võõrad neile, kes peavad lugu sellisest bändist nagu Carissa's Wierd. Bänd ise on loodud 2004. aastal. Koduleht pakub mõned lood kuulamiseks ka.

Lisaks leidsin ühe järjekordse eestimaise muusikablogi, mis kannab nime MusiqueBlog. Seal on vist tegijaid mitu ja asi tundub olevat veel päris alguses. Nende arvustused paistavad silma sellega, et nad on iga loo kohta ka midagi kirjutanud, mida plaadilt leida võib ja seda päris lühikeses ja üldises võtmes. Igatahes edu neile.

Koht, kus eestimaised indie- ja alternatiivkunstiharrastajad saavad igasugust inffi ürituste, plaatide, filmide, loengute ja näituste kohta on KusMis.

Hetkel on lihtsalt masendavalt uimane ja väisnud tunne. Seepärast ka lühike postitus.

0 kommentaari: