esmaspäev, jaanuar 30, 2006

Koera-aasta rõõmupäevad

Tänase päeva tippsündmuseks on ilmselt see, et siin juba varem mainitud tulevikubänd nimega the Raconteurs avas oma kodulehe, millele saab kuulata siis ka uue bändi kahte esimest lugu. Need on head. The Raconteurs koosneb neljast mehest: Jack Lawrence'ist (bassil, kuulub ka bändi The Greenhornes ridadesse), Patrick Keeler (trummidel, kah The Greenhornes'i poiss) ja neile lisaks tiba kõrgema kaliibriga mehed nagu Brendan Benson ja valgetriip Jack White. Nende kodulehele saab siis, kui vajutada sellesamusele reale. Igatahes on tegu väga põneva projektiga ja neist kuuleb tulevikus ilmselt veel päris palju.

Teine uudis puudutab Yeah Yeah Yeahs'i kelle albumit juba kaua-kaua ootan. Nimelt on lõpuks ilmunud lagedale esimene singel-lugu, mis uuelt plaadilt Show Your Bones. Uue loo nimi on Gold Lion. Saadaval on see lugu Diplo Remix'ina. Link kah: Yeah Yeah Yeahs - Gold Lion (Diplo Remix). Lisaks veel ka üks akustiline versioon loos nimegs Cheated Hearts, mille tuleviku suhtes ei oska veel sõna võtte (pean silmas, kas see uuel albumil ilmub või mitte). Ka Yeah Yeah Yeahs on oma kodulehel kõvasti muudatusi teinud.

Üks uudis veel sellest, et juba hiljaaegu mainitud Helitroopi plaadipood on teinud toreda liigutuse ja nüüd on võimalik seal ka vinüüle tellida. Osadel on ka hinnad kirjas ei ole sugugi jubadad. Valik on ka päris meeldiv. Muidugi elektrooniline poole on peajagu oma valikult teistest üle, aga küll nad täienevad. Kiirlink vinüülipoe kataloogidesse asub siin. CD'de osas on vähemalt Laseringi poel indieplaatidega kõvasti parem seis. Helitroop teeb aga sagedasti hinnaalandusi ja nende hinnad on siis tõesti madalad.

Kolmadaks väike naised-saunas-salaja-rääkisid-stiilis kõmu ehk kuskil Eesti netilehel silma jäänud lõik (ei mäleta kust), et Morrisey'd tahetakse Eestisse tuua. Ma ise pole just eriti suur Morrisey ja The Smiths'i austaja, aga ma arvan, et kui see paika peab, käiks rõõmuga ära.

1 kommentaari:

Ivo ütles ...

Morrissey pidi tulema Helsinki kontserti andma mingisuguse toenaosusega. Seda raagiti raadios.