neljapäev, jaanuar 26, 2006

Mõned präänikud

Kõigepealt muidugi selline tore bänd nagu Art Brut. Nad kõlavad ka hästi akustiliselt. Selle tõestuseks seitsmelooline raadiostuudiosett. Lisaks veel ka valmistehtud plaadiümbrised. Mu enda kirjutatud bootleg plaatide kogu täieneb mühinaga igatahes. Ahjaa, see kõik asub siin. Ärge selle lehe disaini pange tähele, sest see on nagu väga amatööri tehtud. Kui seal otsida, leiab veel Animal Collective'i, Cat Power'i, Hal'i, Editors'i, ja nii mõningate teistegi tegijate lugusi.

Järgmiseks Cat Power, kes kohe-kohe oma uue plaadi ka välja laseb (nimega The Greatest). Siin aga tema kontsert 11. novembril 2005, Pariis ja La Cigale kontsertteater. See on kahes osas. Esimese poole lood on siin ja teine osapool on jällegi siin.

Lõpetuseks samuti üks magus rosin. Nimelt andis eelmisel aastal Iron & Wine koos Calexico'ga välja väga hea EP nimega In The Rains. Peale seda nad tegid koos ka pisikese tuuri mööda USA'd. Loomulikult olid kohal ka kvaliteetseid lindistajaid ja nii saigi 8 lugu (tegelt 7, kuna esimene on intro) ilusti üles võetud. Hiljem tehti juurde korralikud plaadikaaned ja lood pandi ka netti. Ülesvõte toimus Triple Door'i kontserdisaalist, Seattle'ist ja see toimus 22. oktoober 2005. Kõik lood ja muu träni saab kätte kui vajutada siia.

Lisa:
12 lugu otse laivis. Selline tore tegelane nagu Final Fantasy (kodanikunimega Owen Pallett, kes sai natuke rohkem tuntuks peale seda, kui ta 2005. aasta algusepoole soojandas The Arcade Fire't). Mängib viiulit. Salvestus on pärit selle aasta 11. jaanuarist. Torontost, Over The The Top Festival'ilt. Viimane lugu muuseas (This Modern Love) on Bloc Party oma. Oma võrku saab koormata ja kõlareid piinata selle lehe vahendusel.

Head Kuulamist!

0 kommentaari: