pühapäev, jaanuar 22, 2006

Laiast maailmast

Kõigepealt see asi, et ma siin oma raadioga kuidagi hakkama ei saa, tänu igasugustele kinnistele portidele ja tulemüüridele, siis on netis selline koht nagu My Heavy. Seal saab siis valitud lugude seast teha endale 30 loolise raadiojaama ja see kellel kõige rohkem kuulajaid on olnud saab kunagi 10 tuhat dollarit. Kuna seda raha ma nagunii ei saa, siis kasutan lihtsalt hea muusika mängitamiseks selle ahtaid võimalusi. Minu raadio asub siis siin.

Kurbade uudiste vallast seda, et mõned päevad tagasi lahkus meie seast armastatud 64. aastane soul'i ja funkilegend Wilson Pickett. Hauda viis mehe südamerabandus. Tema austuseks ka kaks tema lugu, ilmselt ka ühed tuntumad:
Land Of 1,000 Dances
In The Midnight Hour

Mõned head välismaised musablogid kah, mis viimasel ajal avastatud:
m3 online
Do Copenhagen
Largehearted Boy (See oli juba ammu teada, aga millegipärast pole kunagi vihjanud. Suur hulk allalaadimisi, eriti kontsertsalvestusi - nii audios kui ka videos)
I Guess I'm Floating

Lõpetuseks niipalju, et muusikasõpradel on põhjust heita pilk Helitroop'i muusikapoodi, kus käimas suured allahindlused. Näiteks 125 krooniga võib saada Modest Mouse'i Good News For People Who Love Bad News, The Strokes'i Room On Fire, The Beta Band'i The Three E.P.'s, jpt. plaate on võimalik saada 125 krooni, 135 krooni ja 165 krooni eest.

1 kommentaari:

martin ütles ...

oi oi, helitroobi linki ei oleks nüüd küll vaja olnud ;) see võttis mult öörahu ja õppimisinnu. aitäh!