laupäev, mai 23, 2009

Laiast maailmast, uudiseid tuleb

Kõigepealt seda, et vaieldamatut seksikas ja andekas näitleja nimega Scarlett Johansson on sihiks seadnud uue plaadi. Eelmine oli siis Tom Waits'i lugudega plaat, mis vaatamata väga suurtele eelarvamustele tuli üllatavalt hea ja tore. Uue albumi eeskujuks võeti Prantslaste au ja uhkus nimega Serge Gainsbourg ja eriti tema duetid koos Brigitte Bardot'ga. Kuna duette on üksi keerukas laulda, siis appi tõttab Pete Yorn. Lood siiski on Yorn'il endal kirjutatud ja teada on ka, et plaadil on kaver Chris Bell'i loost I Am The Cosmos. Esialgsed kõlakad käivad, et seda albumit võib näha juba enne uue aasta tulekut ja kannab see nime Break Up. Väidetavalt oli selle albumi sisu valmis juba enne Scarlett'i debüütplaati. Mina igatahes ootan. Igaksjuhuks neile, kes Pete Yorn'iga tuttavad pole, siis mees näeb välja ja laulab nii nagu allolevas videos ja lugu kannab nime Don't Wanna Cry:


Ja laulev Scarlett näeb välja selline. Tegu siis Tom Waits'i loo Falling Down'iga:


Serge Gainsbourg ja Brigitte Bardot laulmas Bonnie & Clyde'i. Selle loo taga käiv huikumine on eriti kunn:


Teine tore uudis on see, et valminud on ka selline kergelt hirmutav video bändilt nimega Grizzly Bear. Lugu kannab nime Two Weeks ja video on siis selline:
Two Weeks


Ilmelt olen juba natuke hiljaks jäänud ühe toreda uue USA elektrobändi nimetamisega. Tegu on siis bändiga, mis kannab nime Passion Pit ja kes väljastas äsja ka oma debüütalbumi nimega Manners. Kunagi plaanin neist teha ka pikemat juttu, aga esialgu piisab ühest videost ja see lugu kannab nime The Reeling:


On ka üks teine tore elektrobänd, aga seekord naiselikuma vokaaliga. Tegu on Briti bändiga La Roux, kes juunis peaks samuti oma debüütplaadi välja andma. Nende eeskujuks on siiski pigem 80-ndate sündipopp, aga see kõlab ju võrratult, kui see on hästi tehtud. Nende poolt lugu nimega Quicksand:


Aga kui rääkida viimase aja lemmikvideodest, siis raudselt on vist üks parimaid see juba mitmel poolt läbi käinud PJ Harvey & John Parish'i lugu nimega Black Hearted Love:

0 kommentaari: