laupäev, aprill 25, 2009

Mõned leiud YouTube'ist

Kuna pole väga ammu siin mingisugust elumärki näidanud, siis nüüd on aeg viga parandada. Kuna midagi asjalikku pole öelda, siis lihtsalt näitan. Loodan, et varsti tuleb ka kirjutamistuhin peale. Kuulamistuhin on viimastel kuudel küll väga tugev olnud.

Kõigepealt üks superlahe video (samuti ka lugu ise) St. Vincent'ilt. Tegu siis tema esiksingliga värskelt albumilt Actor. Lugu ise kannab nime Actor Out Of Work.


Teine on tore leid Norra andekate meeslauljate teleesinemisest, kus sealsed Superstaari saatest tuntud näod ja mõned niisama lauljad esitavad väga heas esituses Leonard Cohen'i lugu Hallelujah't. Selle aluseks on võetud siis John Cale'i versioon sellest loost, mida kasutas ka inglihäälne Jeff Buckley. Meeste nimed on siis Espen Lind (mees kes kunagi laulis lugu When Susannah Cries), Askil Holm, Alejandro Fuentes ja Kurt Nilsen. Kaks viimast on nagu eriti märkimisväärsete häältega.


Siis superlahe laivesitus Tomoyasu Hotei poolt, kes hiilgab oma hitiga Battle Without Honor Or Humanity. See on vist läbi aegade mu vaieldamatult lemmikumaid instrumentaalpalu.


Siis ükspäev tööjuures Mihkel Raua raadiosaadet kuulates tuli korraga äratundmine ühe vana lemmiklooga, mida polnud väga ammu kuulanud. Tegu siis Johnny Rotten'i sexpistolsijärgse pundi Public Image Ltd. looga Rise.


Peale seda sai kodus välja otsitud Bowie plaat ja seetõttu üks tema surematu hitt Rock'n Roll Suicide.


Ida Maria'st on siin korduvalt juttu olnud. Väidetavalt olevat tema laivid eriti rajud, mida ma täitsa usun. Youtube'ist leidsin ühe oma tema lemmikloo laivetteaste. Lugu on siis I Like You So Much Better When You're Naked.


Ja kui natuke veel rääkida, siis nüüd olen ka mina liitunud twitterdajate perega. Minu konto leiab siit: K6rvaklapp twitteris

0 kommentaari: