pühapäev, august 20, 2006

Kõrvaklapi tantsukas

Nonii, tõmmake jalga oma viigitud püksid, viksitud kingad, kammige zeleese kammiga oma tukad üle pea ja pange puusad nõksuma. 10 tantsulikumat (natuke ka elektroonilisemat) lugu on seekord siin:

1. Jamiroquai - Canned Heat - väike stiilinäide tantsusammudest siit. Siiski kui naistele tähelepanu tahate äratada, jätaks ma seinad seekord rahule. Suurema tõenäosusega saab skoorida, kui võtta õppust sellest videost.
2. Soulwax - Another Excuse (DFA Remix) - lisaks veel üks paheline video nende loost E Talking.
3. Daft Punk - Digital Love - video ka, aga mitte eriti tantsuline. Selle leiab siis siit.
4. Cansei De Ser Sexy - Let's Make Love And Listen Death From Above - üks geniaalsemaid selleaastaseid tantsulugusi ilmselt. Sellel lool on ka päris hea video, millel on küll kerged merehaiguse tunnused küljes. Samuti väga nägus laulja neil.
5. !!! - Feel Good Hit Of The Fall - bändi nime peaks lugema nii: Chk Chk Chk. Igatahes, et neist natuke paremini aimu saada, siis loo Hello Is This Thing On video.
6. Ladytron - Playgirl - Videost eriti tantsulist eeskuju ei leia, aga lugu on sellele vaatamata väga hea.
7. LCD Soundsystem - Daft Punk Is Playing At My House - Video.
8. Four Tet - Pockets - Mingit asjaarmastajate poolt kokku pandud video, loole Smile Around The Face. Aga originaal on ka väga hea ja see asub siin.
9. Death In Vegas - Hand Around My Throat - Video
10. The Go! Team - Huddle Formation - ilmselt mitte originaalvideo asub siin. Aga laivis näevad nad sellised välja.

Kellel aga ikka on veel ideepuudus, siis need tüübid kindlasti aitavad. Stiilinäide abivahenditega asub siin ja ilma abivahentiteta siin.

0 kommentaari: