reede, veebruar 24, 2006

Huvitavaid leide

Viimasel ajal on jäänud kõrva mitmeid uusi ja huvitavaid nimesid. Kõigepealt muidugi selline kollektiiv nagu The Noisettes. Tegemist on Londoni bändiga. Nende muusika kõlab umbes selliselt nagu The White Stripes mängiks karmimapoolset jazz'i. Tutvumiseks ka neli lugu:
Don't Give Up
Monte Christo
Iwe
Malice In Wonderland

Teine huvitav tegelane on pärit Austraaliast ehk Xavier Rudd. Tegemist on andeka multiinstrumentalistiga, kelle vaat et üheks huvitavamaks instrumendiks on sealne kohalik rahvuspill nimega digeridoo. Viimast olevat ta mängima õppinud tolmuimeja voolikuga (ärge küsige kuidas). Tänaseks on ta ennast tihedasti sidunud ka Kanadaga, ilmselt tänu oma abikaasale, kes ongi kanadalanna. Xavier on oodatud külaline folkfestivalidel ja ta on välja andnud lausa kolm live-CD'd. Mõned muusikalised näited:
Let Me Be
Shelter
G.B.A. (soovitan eriti)
Yirra-Curl

Kolmas oleks Ambulance LTD. Tegemist New York'i pundiga. Nad on välja andnud ka juba ühe albumi, 2004. aastal. Ja kohe-kohe peaks ilmuma ka uus EP nimega New English. Kaks lugu ka demonstratsiooniks:
Sugar Pill
New English

Selleks korraks aitab. Lisan linkide alla ka mitmeid uusi linke, mida kindlasti tasuks jälgida. Mõned neist on ka kodumaised.

0 kommentaari: