esmaspäev, jaanuar 09, 2006

Kõrvapiinajad

Veel enne kui 2006. aastal tõsisemalt kirjutama hakkan, lisan veel mõned lood. Mainin ära, et need on enamuses päris eksperimentaalsed ja lõviosa isegi elektroonilised. Kõigile ei pruugi meeldida. Samas igas loos on oma võlu olemas ja veel milline. Alustagem siis:

Hardknox - Fire Like This (Leitud kunagi ammu tänu filmile Me, Myself & Irene. Peale selle loo ma sellest bändist veel muud ei tea, aga see on uskumatu lugu).
Ariel Pink's Haunted Graffiti - Helen (Kui aus olla, siis see lugu on sellest Microlips'i blogi postitusest pihta pandud. Sorry, armsad konkurendid).
Smog - I Am Star Wars (See lugu sellest ajast, kui siin juba paljuräägitud Smog viljeles sellist muusikat, mis vanaema kõrvad vett jooksma paneks).
Fantastic Plastic Machine - I'm Bruce (Laulvad vibraatorid. Lugu lapsik, aga parajalt hea ja naljakas).
CDSS - Meeting Paris Hilton (Järjekordne vargus minu poolt, seekord Tõnise blogist).
The Vaselines - Molly's Lips (See bänd oleks siia loetellu sobitunud mitme looga. Järjekordne lugu, mida Elmarist ilmselt kunagi ei kuule).
Four Tet - No More Mosquitoes (Iga korralik eestlane, kes suvel kuhugi loodusesse on sattunud teab, et Eesti ühed nõmedamad olendid pole mitte purjus bemaritega rullnokad vaid sääsed. See laul ütleb ka, et pole meil neid raisku vaja. Kui see sääskedele ka mõjuks, siis suvel metsas seda lugu kuuldes (või selle kehva immitatsiooni vähemalt) võite kindel olla, et selle tekitan mina).
Mu - Paris Hilton (Oleks ise rikas, osalenud amatöörpornovideos, olnud kihlatud endanimelise naisega (Parise puhul oli see vastupidi, aga vahet pole), omaks oma süles viit koeranässi ja omaks ühte osa neljasajakehkümnekuuendikust Einsteini ajumahust - see kõik oleks väärt, et Kõrvaklapi ühes teemas on koguni kaks väga head lugu sinule pühendatud. Küll tänapäeval on kõik ikka nii lihtne).
Stereo Total - Supercool (See lugu on supercool. Laulu nimi ei valeta kunagi või oli see lapsesuu?).
The Knife - You Take My Breath Away (Natuke ka läänenaabrite ehk rootslaste elektroonilise muusika kallastelt midagi).

Kõrvapiinajate rubriigist võiks ka midagi püsivamat välja kasvada. Või on see juba liiast? Ma ei julgenud veel vol.1'te taha kirjutada, nii igaks juhuks.

2 kommentaari:

suhkruhai ütles ...

ma arvan et kõrvapiinajate rubriigist saaks minu lemmik.

k6rvaklapp ütles ...

Seda ma isegi arvasin, et suhkruhaile selline muusika võib peale minna. Ma teen ta siis ka sarirubriigiks, aga väga tihti ei maksa seda oodata, kuna sellesarnast muusikat satub minu listi siiski suhteliselt vähe.