esmaspäev, detsember 05, 2005

Mõningad lingid

Kõigepealt üks vaimustav täispikk kontsert Reykjavik'ist, kus oma kodupubliku ees astub üles Sigur Ros. See kastab 132 minutit ja saadaval kahes kvaliteedis nii WMV kui ka Real meadia faile. Väga soovitan. Kõik saab alguse sellelt lehelt.

Lisaks peaks lähipäevil täispikad kontserdid üles saama ka Bloc Party ja Stars. Seda kõike siis FabChannel'i vahendusel.

Uutest silma jäänud blog'idest peaks ära märkima Chinese restaurant in the forest ja Torr.

Kuna jõulud on ka lähedal ja teine advent ka juba seljataga, siis natuke jõululaule ka. Esiteks neli lugu Snowden'i nimeliselt bändilt, kes oma nelja jõululisema looga (millest kõik pole nende omadki) Licorice'i nimelist EP'd jagab sellel lehel. Nelja lugu pakub ka The Arcade Fire, mille lood ja plaadikaaned on saadaval siin.

Beck striimib oma lahedal kodulehel nelja varem avaldamata lugu. See kõik ja palju muudki asub siin. Beck'ilt on koha oodata ka sel aastal ilmunud Guero nimelise albumi remixversiooni ehk Guerolito, kus oma panuse, et head veel paremaks teha annavad näiteks Air, Boards Of Canada ja paljud teised. Air'i versioon Heaven Hammer (Missing).

Jose Gonzalez'est ei saa ka järjekordselt mööda. Paar tema head kaverdust:
Born In The U.S.A. (Bruce Springsteen)
Teardrop (Massive Attack)
heart On Your Heart (Kylie Minogue
Kaks remix'i ka tema lugudest:
Hearbeats (Rocket Boy Remix)
Crosses (Jori Hulkkonen Mix)

Lõpetuseks aga veel üks Love Will Tear Us Apart, seekord The Arcade Fire ja U2 ühisest kontsertsalverstusest. Kes ei tea, siis The Arcade Fire on USA's U2 soojendusesineja. Loo saab siit.

Võimalik, et varsti valmib ka Kõrvaklapi raadio, aga esialgu midagi lubada ei julge. Ideed sinnapoole liiguvad vaikselt. See tuleks siis ilma jututa ja puhtalt muusikat täis raadio. Internetis muidugi, mitte päris eetris.

0 kommentaari: