kolmapäev, juuli 11, 2007

Kõrvaklapp Mixtape #5: Vihm

Ei ole midagi ilusamat, kui väljas rabistab kõvasti vihma. Toa aken on lahti, kust tuleb mõnusat värsket ja natuke suviselt jahedat õhku. Samal ajal ise olen kuivas toas, istun akna all ja loen midagi või lihtsalt niisama kuulan neid hääli. Muidugi kui juurde lisada veel head muusikat, siis ei oska enam midagi soovida. Umbes selline päev täna ongi. Ainult vahepeal käib kass jalgade juures nurru löömas ja kräunudes annab teada, et tema vihmast eriti hästi ei arva, kuna ta ei saa väljas muru närida ja hiiri taga ajada. Järgmine mixtape ongi vihmamuusikast. Valik on mudugi keeruline, kuna vihmast on laulnud tuhanded inimesed ja vihmast on laule vähemalt 10 korda rohkem. Oma pleilisti põhjal kujunes minu list selline:

1. CocoRosie - Tahiti Rain Song
2. Dirty Three - Rain On
3. Bonnie "Prince" Billy - Raining In Darling
4. Kimya Dawson - It's Been Raining
5. Ryan Adams - Rainy Days
6. Ann Peebles - I Can't Stand The Rain
7. Karen Dalton - Little Bit Of Rain
8. Smog - Rain On Lens 2
9. Vashti Bunyan - Come Wind Come Rain
10. The Doors - Riders On The Storm
11. Prince - Purple Rain
12. The Beta Band - Dry The Rain

Valik sai päris kirju. Head nautimist.

Kõrvaklapp Mixtape #5: Vihm (42 MB)

2 kommentaari:

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Kuidas oleks väikese koostööga? Ehk siis pakuks sinu mixteipidele raadioeetrit Ajamasina saates. Tehnilised tingimused jms. saab kindlasti kokku leppida.

k6rvaklapp ütles ...

Koostöö oleks väga tore. Bloggeri profiili all on meiliaadress olemas mul. Huvi korral võid sinna kirjutada, või MSN'i lisada.