neljapäev, juuni 29, 2006

Kreisi

Kuna väga suurt populaarsust on saavutamas Gnarls Barkley lugu Crazy, siis ega Kõrvaklapp ei taha ka moevoolust maha jääda. Seega alguseks see millest see hullus alguse sai ja siis natuke teistmoodi.

1. Gnarls Barkley - Crazy
2. Nelly Furtado - Crazy
3. Ray Lamontagne - Crazy
4. The Kooks - Crazy
5. The Twilight Singers - Crazy

Peale selle on ka natuke kurb uudis see, et päevad tagasi andis Sleater-Kinney teada, et selle suvised kontsertuurid jäävad bändile viimaseks ja peale suve siis tõmmatakse otsad kokku. Nuuks. Nende eelmisel aastal ilmunud The Woods oli igatahes väga kõva sõna ja ka Kõrvaklapi aasta top albumite seas väga kõrgel kohal.

Samas tore uudis on see, et tekkinud on uus konkurent. Kõnelevad nad küll inglise keeles, aga juttu on ka neil eesti muusikast. Minu poolt neile aga mõned banaanid kindlasti. Nende nimeks on siis SonicMonks. Ühtlasi uuendasin natuke ka oma linkide loetelu ja kohalikele sangaritele sai sulgudesse EST taha tekitatud. Lisaks tore uudis on ka see, et Last.fm leht on erikientidele (neile, kes natuke neile maksnud) käima lasknud uue beetalehe, mille põhjal julgen väita, et see leht läheb aina ilusamaks ja ka informatiivsemaks.

Seniks aga toredat suve. Animal Collective ka siis 4. juuli. Soojendab kodumaine indiemuusika suurkuju Pia Fraus. Yey. Teine tore uudis on ka see, et Jazzfestival Juu Jääb, Muhu saarel. Seal esineb kõigi poolt palavalt armastatud Koop. Viimane üritus jääb mulle igatahes ära.

0 kommentaari: